• Hrvatski
  • English

O nama

TKO SMO MI

Naš pristup je utemeljen na stručnosti. S godinama iskustva u izgradnji plastenika i staklenika, naš tim stručnjaka donosi duboko razumijevanje industrije i bogatstvo znanja u svaki projekt. Ostanemo informirani o najnovijim napretcima, građevinskim tehnikama i industrijskim standardima kako bismo osigurali da pružimo visokokvalitetna rješenja za plastenike i staklenike. Naša stručnost omogućava nam dizajniranje i izgradnju plastenika/staklenika koji su strukturno pouzdani, energetski učinkoviti i prilagođeni specifičnim potrebama naših klijenata.

Inovacija je pokretačka snaga našeg pristupa tvrtke. Prihvaćamo najsuvremenije tehnologije i inovativne prakse kako bismo gurali granice izgradnje plastenika/staklenika. Od naprednih sustava kontrole klime do pametne automatizacije, integriramo najnovije inovacije kako bismo optimizirali rast biljaka, učinkovitost resursa i produktivnost. Korištenjem tehnologije stvaramo napredna rješenja za plastenike/staklenike koja omogućuju našim klijentima postizanje izvanrednih rezultata i ostajanje na čelu poljoprivrednih napretaka.

NAŠA MISIJA

Nadamo se osvojiti vaše povjerenje kroz profesionalnu uslugu, predan rad, konkurentne cijene, apsolutno predanost vašim ciljevima i urednu isporuku projekta.

NAJBOLJA KVALITETA

Nudimo visoku stručnost i odgovornost. Brzo reagiramo na svaki zahtjev naših klijenata do najviših standarda i prioritet nam je zadovoljstvo naših klijenata.

NA VRIJEME

Zahvaljujući našoj točnosti, projekti su uvijek završeni u dogovorenom roku. To je temelj naše uspješne i dugoročne suradnje sa svim klijentima.

ISKUSNI

Naš tim sastoji se od građevinara s dugogodišnjim iskustvom. Kvaliteta naših završenih projekata jamči nadzor iskusnih nadzornika.

Tražite 100% kvalitetnog i pristupačnog izvođača za vaš projekt?

PRISTUP TVRTKE

Održivost je u središtu našeg pristupa. Prepoznajemo važnost ekološki osviještenih praksi u izgradnji plastenika/staklenika. Prioritet nam je upotreba ekološki prihvatljivih materijala, energetski učinkovitih dizajna i održivih građevinskih metoda kako bismo smanjili ekološki utjecaj. Naša predanost održivosti proširuje se na operativnu učinkovitost i dugoročnu izvedbu plastenika/staklenika koje izgradimo. Cilj nam je stvoriti plastenike/staklenike koji ne samo što pružaju optimalne uvjete za rast, već doprinose i održivoj budućnosti.

Pristup tvrtke Agrikol Adria temelji se na stručnosti, inovaciji i održivosti. Spajanjem našeg znanja industrije, inovativnog mentaliteta i predanosti ekološki osviještenim praksama, isporučujemo visokokvalitetna rješenja za plastenike/staklenike koja zadovoljavaju jedinstvene potrebe naših klijenata. S nama kao vašim pouzdanim partnerom, možete očekivati iskustvo izgradnje plastenika/staklenika obilježeno izvrsnošću, naprednim rješenjima i fokusom na stvaranju održive budućnosti.